• lej bartender og få en komplet bar til din næste fest

Om os

– Vi giver dig gode tilbud

Har du spørgsmål?

Har du spørgsmål til os eller driver du en seriøs bartenderudlejning, så fang os herunder.
Har du ligeledes lejet en bartender igennem os og ikke været tilfreds med den service, den enkelte bartender leverede, endelig ikke hold dig tilbage med at tage kontakt til os. Det er vigtigt for os, at vi altid leverer den bedst mulige service!

Ris og Ros

Det vigtig for os at yde det bedste mulige service, så endelig kom med ris og ros

Klagenævn:

Forbrugerklagenævnet

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via link Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: link

Sponsorat

Driver du et medie firma, er du blogger eller lign. så er der måske mulighed for et samarbejde.

Har du forespørgsel mod et sponsorat skal du være velkommen til at tage fat i os. Vi levere løbene events inden for cocktailkurser, leje bartender mm.

Samarbejde

Driver du en event virksomhed, skal du bruge faste bartendere eller noget helt trejde.Så skal du være velkommen til at kontakte os i forhold til mulighederne for samarbejde.

Kontakt os her

© Bartenderudlejning.dk | Udviklet & designet af Web og Linjer