• Lej mobilbar – Vælg den rigtige mobilbar

Lej mobilbar

– En god investering

Vælg den rigtige mobilbar

Det kan være en rigtig god investering at leje en mobilbar. Skal du holde fest derhjemme i haven, en reception, have bryllup eller lign. og ønsker ikke det helt store tumult, men stadig at der er lidt stil over det, kan det være en god ide at leje en mobilbar, hvor gæsterne kan hente deres drinks. Flertallet af de danske lej en bartender services har mobilbarer som de også lejer ud.

Udfyld for skema på forsiden og find den mobilbar du har brug for

Hvad er mobil bar?

En mobilbar, er som navnet selv siger en mobil bar, som i større eller mindre omfang er nem at transportere og ofte er bygget som en bar man ville se, hvis man gik ned til en “rigtig bar”. Disse barer gør det nemmere for bartenderne at levere den optimale ydelse, da de har alt det de skal bruge foran dem.

Vi har samlet en billedliste over forskellige drinksbarer. Det skal siges at billederne er lånt af de forskellige udlejningsservice og det er ikke sikkert at alle ligger inde med netop disse barer.

Husk at når du skal leje en drinksbar at sikre dig at du selv kender dine behov. Nogle portable barer er rigtige gode til festivaller, “hurtige” events, hvor det at baren har den rigtige højde mm. er nok. Andre events, cocktailfester mm. kræver en mere krævende bar, så bartenderne har det rigtige værktøj at arbejde med. Derfor er det altid en god ting lige at forhøre dig med dine bartendere, tjenere mm. hvem der nu skal bruge mobil baren, hvilken en de foretrækker.
Har du fundet den drinksbar du ønsker at bruge, så kig forbi vores gratis drinksbøger og download dem helt gratis! Se her: Gratis drinksbog

© Bartenderudlejning.dk | Udviklet & designet af Web og Linjer