• cocktailkursus når du skal leje en bartender

Drinksbog

Gratis drinksbog til dig!

Tak fordi du har været forbi vores side, hvor du forhåbentligt har fundet det du søgte. Uanset om det er at leje en bartender eller det helt store sommer fest setup.

Som tak, vil vi rigtig gerne give jer lidt inspiration til hjemmebaren. Derfor har vi samlet en liste over lækre gratis drinksbøger(Ebøger) som du gratis kan downloade. I vores drinksbøger kan du finde god inspiration. Uanset om du søger drinksbøger med lækre julecocktails og drinksopskrifter eller alkoholfrie drinks opskrifter har vi samlet en masse lækre drinksbøger til dig.
I en given drinksbog vil du kunne finde forskellige drinksopskrifter, inspiration til yderligere produkter og hvor du kan handle dem.

Yderligere har vi samlet en liste over flere drinks her: Drinksopskrifter

Savner i andre slags drinksbøger, så kontakt os og vi kan kigge på.

God fornøjelse og god fest 🙂

juledrinks

Lækre julecocktails.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre jule cocktails og drinks i kan lave.

Lækre valentinsdagscocktails.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre jule cocktails og drinks i kan lave.

Lækre Mocktals.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre alkoholfrie drinks(mocktails) i kan lave.

Lækre Påske drinks.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre påske drinks  i kan lave.

Sommerdrinks

Lækre Sommer drinks.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre sommer drinks  i kan lave. Lav bl.a. lækre sommerdrinks til dine gæster, sommerdrinks til når det gode vejr skal nydes eller blot for at fejre det er tid til sommerdrinks

Whisky drinks

Lækre whisky drinks.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre whisky drinks  i kan lave. Lav bl.a. lækre whiskydrinks til dine gæster, whiskydrinks til når det gode vejr skal nydes eller blot for at fejre det er tid til whisky drinks

Lækre infused drinks.
Vi har lavet denne lækre E-bog til jer som i gratis kan downloade og se hvilke lækre infuserede drinks  i kan lave. Lav bl.a. lækre infuserede drinks til dine gæster, infuserede drinks til når det gode vejr skal nydes eller blot for at fejre det er tid  tilinfuserede drinks

Yderligere

Hvorfor downloade en drinksbog?

Det kan være en rigtig god ide at downloade en drinskbog eller flere drinksbøger af flere grunde. Ved at have en fysisk drinksbog, vil du have mulighed for at skrive notater, ændre på opskriften hvis du finder en bedre version eller twist af drinken.

Forbehold:

*Bartenderudlejning – lej en bartender forbeholder sig rettighederne til de forskellige drinksbøger. En given drinksbog må ikke benyttes til distribution eller lign, uden en skriftlig tilladelse fra Bartenderudlejning.dk
* Alle drinks billeder er brugt i overenstemmelse med opretshaveren eller ejet af Bartenderudlejning.

© Bartenderudlejning.dk | Udviklet & designet af Web og Linjer