Konfirmationfest

Konfirmationen er en vigtig del af de unges liv, samt også deres forældre. Det er her hvor vi efter traditionen lader de unge gå ind i de voksnes rækker. Derfor er det også vigtigt at når festen skal planlægges at alt går som planlagt og at der ikke mangler noget!
Flere og flere vælger at få professionelle folk til at komme og hjælpe til. Om det er at leje en dj eller få prof. drinks til festen, kan det være en god ide at kigge på de forskellige muligheder derude.

Ønsker du at give din søn eller datter den optimale fest, kan det anbefales at leje en bartender til at lave lækre drinks  til han/hendes og deres venner. Det behøver ikke være drinks med alkoholprocent. Flere og flere bartendere bruger i større og større grand mocktails(alkoholfrie drinks) når de er ude til fester og det er ikke længere et sjældent syn, at der kun blever serveret alkoholfrie drinks. Faktisk er alkoholfrie drinks blevet meget mere populærer og blevet på flere og flere barer et fast sortiment på cocktailkortet.

Under vores drinksopskrifter, kan du finde inspiration til rigtig mange lækre opskrifter. Dog har vi alligevel lige samlet et par lækre konfirmations opskrifter her: