• Din huskeliste til dit næste event

Huskeliste

– Alt til din fest

Din huskeliste til dit næste event

Selvom vi konstant forsøger at finde de bedst mulige samarbejdspartnere, som kan være med til at levere den bedste mulige service til din næste fest. Så kan det altid ske, at nogle mindre gode slipper igennem nåleøjet. Derfor har vi lavet en huskeliste til dig, som du kan/bør benytte dig af, når du skal have fat i en lej-bartender-service.!

Bartendere

Hvad er en bartender? For den almene dansker, er en bartender alt fra personen fra den lokale bodega, til cocktailbartendere fra nogle af Danmarks bedste cocktailbarer som Ruby´s, Lidkoeb mm.
Når du får tilbudet, husk at forhør dig hvor bartenderen til daglig arbejder, om de har været på bartenderskole mm.
Ligeledes er det altid en god ide, at forhøre om hvorvidt bartenderen er underlagt en fagforenings overenskomst. Grunden til, at der måske er en prisforskel, er at nogle har en overenskomst igennem eksempelvis 3f fagforeningen bartender eller Krifa fagforening, mens andre selskaber kan finde på at betale en lav løn eller udbetale lønnen sort.

Isen

Is til fest er vigtigere end man umiddelbart skulle tro! Bliver is ikke produceret og opbevaret korrekt, er det den perfekte bakterie bombe! Husk derfor altid at spørge efter hvor de får isen fra, så det ikke bare er fra en tilfældig bar, eller at de har deres egen maskine stående uden at vide, hvordan de rengør den. Spørg efter en fødevaregodkendelse fra fødevarestyrelsen. Har de en ISO22000 godkendelse, kan du føle dig helt sikker.
Vi anbefaler stærk at man benytter sig af Plusice.dk

Glassene

Du betaler en masse penge for en service, så skal du også sikre dig, at du får det mest mulige for dem. Selvom et flertal af de forskellige bartender services benytter sig af rigtige cocktailglas, så kan det være, at grunden til, de er billigere end andre, er at glassende ikke er lige så god kvalitet som andre.

Udstyret

Ligesom med glas, kan der være stor forskel i det udstyr de forskellige bartendere vælger at bruge. Derfor er det altid lige en god ide at forhøre sig hvilken blender de har. Der er stor forskel på hamilton blender og den billige fra føtex. Ligeledes kan det anbefales at forhøre sig ang. de(n) mobilbarer de benytter sig af, så i sikre jer den bedst mulige mobilbar til jeres fest

Festlokalet

Selvom flere og flere bartenderudlejnings services, har gode samarbejdspartnere inden for selskabslokaler, kan det være en god ide, selv lige at undersøge markedet. Det kommer selvfølgelig an på hvilket slags event der skal holdes. Alt efter om det er det helt store bryllup, eller mindre hyggelig konfirmation, kan der være mange penge at spare, ved at finde det helt rigtige sted. Derfor anbefaler vi klart at i kigger forbi nogle af de forskellige selskablokale og festlokale sider som findes derude.

Spiritusen

Har du bestilt en komplet cocktailbar, så husk altid at forhøre dig ang. hvilke spiritus brands de benytter sig af. Sikrer dig at du får “your money worth”. Skal du holde Romsmagningwhiskysmagningginsmagning eller tequila smagning, kan det især betale sig at spørge ind til hvilken spiritus der bruges.

Din rettigheder

Når du vælger din bartender udlejnings leverandør og indgår en aftale, så køber du samtidig en service ydelse. Disse Service ydelse er underlagt specifikke regler og love og giver dig som kunde specielle regler i forhold til hvis servicen skulle være mangelfyldt.

Forbrugerklagenævnet

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til os via mail eller telefon. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens Center for Klageløsning, Carl Jacobsens Vej 35, 2500 Valby, via link Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: link

Lovgivningen

Gør det nemt for den service i ender med at vælge. Der er visse regler og områder om alkoholkonsumeringen som er reguleret ved lovgivning.
Derfor må du meget gerne informere i mailen, hvis der vil være personer under 18 år tilstede til eventet.

Vælger i ligeledes at handle på en webshop, så anbefaler vi at i kigger efter Emærket. Har webshoppen ikke det, lever de nok ikke op til deres min. krav

Vi ønsker dig en god fest
Mvh
Bartenderudlejning.dk

© Bartenderudlejning.dk | Udviklet & designet af Web og Linjer