• cocktailkursus når du skal leje en bartender til din næste fest

lej en bartender med bartenderudlejning

– Lej en bartender og cocktailkursus

Få en uforglemmelig oplevelse med et cocktailkursus

Et cocktailkursus er perfekt til jer der ønsker at have en eller flere bartendere til at komme ud og undervise jer i at lave cocktails og blive jeres egen bartender. Der findes flere former for cocktailkurser, alt efter om det er til en privat lille polterabend for 15 piger, eller som en del at et firma teambuilding event på 200 personer. Uanset hvilke behov i skulle have, er det vigtigt, at i får en grundig snak med den af vores samarbejdspartnere i vælger.

Et Cocktailkursus har flere fordele, bl.a. at være  lærerigt, underholdende og socialt styrkende, samt en anderledes måde at hygge på end andre traditionelle former for teambuilding mm.

cocktailkursus når du skal leje en bartender

Et cocktailkursus kan bruges til flere anledninger

Eksempler på cocktail kursus anledninger kunne være:

  • Privat fest
  • Polterabender
  • Firmaarrangementer
  • Teambuilding
  • Brylluper
  • Konfirmationer(evt. alkoholfri bar)
  • Fødselsdage
  • mm.

Cocktailkursus som teambuilding
Det skal være sjovt at lave cocktails. Om du så er prof. bartender eller blot er til teambuilding event, er dette en filosofi, der går igen alle steder. Er det ikke sjovt, hvorfor så gøre det?

En stor del af et cocktailkursus teambuilding event går ud på, at det skal være sjovt for de deltagende gæster. Udover at man lærer bedre, når man hygger sig, så lærer man også mere om sine venner og kollegaer. Typisk vil et teambuilding cocktail kursus være opdelt i div. mini workshops, hvor de forskellige deltagere vil blive introduceret til de forskellige områder inden for bartending, cocktails mm.
Er du chef og ønsker at ryste dine medarbejdere sammen, kan sådan et cocktail kursus klart anbefales.

Cocktail kursus til bryllup
Flere og flere vælger til deres bryllup at have et cocktailkursus med, da det er en sjov og underholdende måde at fejre denne dejlige dag på. Et drinkskursus til bryllup, giver parret og gæsterne en sjov oplevelse, hvor man ofte ser bruden eller gommen i sjove situationer under kursus, som er til alles underholdning. Find dit rigtige Drinkskursus.

Cocktailkursus for privat:
Flere bartenderudlejningsfirmaer tilbyder private, at de kan få privat eller 5-personers undervisning. På et sådan cocktail kursus, vil du få en hurtig gennemgang af bar og cocktailbranchen, du vil også få en gennemgang i drinks, opskrifter, baroptimering mm. Husk at forhøre dig hos den enkelte udbyder, hvad de specifikt kan tilbyde.
Du kan høre mere om det her: Bartenderudlejning

Cocktailkursus vs Bartenderskole? 
Er der en bartender gemt i dig og du ved ikke om du skal tage på bartenderskole eller tage et cocktail kursus, så kan det være en god ide at undersøge hvad du får ud af hvad. Ved at vælge et cocktailkursus får du et lynkursus i det at stå bag baren og hvordan du laver en drinks, dvs. hvordan du benytter dig af de bar redskaber og hvordan de udvalgte drinks på kortet laves. Når du vælge at tage på cocktail kursus, har de ofte nogle forudbestemte drinks klar. Tager du på en bartenderskole, får du en meget mere intens læring og markant mere dybdegående.

Vi vil anbefale at hvis du er interesseret i faget, at tage et kursus og derefter se om en bartender skole kunne være noget for dig.

COcktail kursus, lær at lave lækre drinks og lej en bar
© Bartenderudlejning.dk | Udviklet & designet af Web og Linjer