• cocktailkursus når du skal leje en bartender

lej en bartender med bartenderudlejning

– Lej en bartender og cocktailkursus

Lej en bartender til dit kommende event

Lej en bartender til dit kommende event, kan det være en rigtig god idé lige at undersøge hvad præcis du har af ønsker, krav mm. og så kigge på de forskellige muligheder der er for barløsninger.

At leje en bartender er ikke bare at leje en bartender.Der er stor forskel både i kvalitet og pris, hvad enten du skal afholde et cocktailkursus og teambuilding, eller bruge en sjusbartender til den lokale fest.

Derfor har vi samlet en liste over de forskellige muligheder der kunne være.

lej en bartender

Oversigt over barløsninger

Lej en Bartender
Ønsker du kun at leje en bartender, er der adskillige forskellige der kan hjælpe jer med det. Som udgangspunkt når du leje, så lej en bartender, har de deres standard udstyr mm. Dvs. shaker, glas, barske mm. Dog er det altid lige en god ide at forhøre sig ang. blendere mm. så man ikke pludseligt står og mangler.

Komplet bar
Komplet cocktailbar er nok den mest benyttede og populære løsning. Ved at leje en komplet bar får man som navnet indebære alt. Ved en komplet bar sikrer man sig at man ikke skal tænke på noget, udover at have en god fest.

Cocktailkursus
Et cocktailkursus er blevet mere og mere populært, som en del af et firma´s teambuilding strategi. Et cocktailkursus er sjovt og får alle deltagerne til at involvere sig i en sjov og underholdene læringsproces. Flere og flere virksomheder vælger at investere i et cocktailkursus som del af deres fester, og det giver deres medarbejder en unik oplevelse. Ligeledes afprøver flere og flere “private” kræfter med et drinkskursus. Et cocktailkursus er bl.a. perfekt til at starte tøseaftenen, polterabenden mm.

Yderligere muligheder

Reception
Det kan være en rigtig god ide, når du er ude og leje, så lej en bartender / tjener til jeres næste reception. Det er vigtigt når man afholder en reception at gæsterne får den følelse af Succes og fremgang som i ønsker at fremvise. Ved at have prof. bartender til jeres reception, giver det prikken over iét .

Lej Glas, service mm. 
Ønsker du at stå for hele festen selv, kommer du sikkert til at skulle bruge en masse glas, mobilbar, service mm. Derfor har vi samlet en lille liste som er god at læse igennem inden: Lej service, glas mm.

Lej Mobilbar 
Ønsker du at stå for alt selv, men mangler blot en mobilbar, så ligger flere af vores lej en bartender samarbejdspartnere inde med flere forskellige mobilbarer som alle kan lejes til en fornuftig pris.  Der kan være forskel på priserne, men de hænger ofte sammen med kvaliteten af mobilbarerne. Lej mobilbar

Sampling:
Har du et produkt som kan bruges som mixing eller lign og skal have det promoveret i dit lokale supermarkedet, så kan det være en rigtig god idé i at få prof. bartendere til at stå for leveringen af den optimale drinksoplevelse med netop dit produkt.

Betalingsbar
Hos flere firmaer vil det være muligt at få en betalingsbar, hvor man ofte kun betaler et fast “gebyr” for at komme, men at bartenderfirmaet så selv står for resten af indtjeningen igennem salg til festen.

© Bartenderudlejning.dk | Udviklet & designet af Web og Linjer